HTML

Cerebra

A Cerebra egy halmozottan sérült, agyi bénulással (cerebral palsy) diagnosztizált gyerkőc életét mutatja be, akinek a szülője úgy döntött, hogy Angliában próbálják meg kiaknázni a kisfiúban rejlő lehetőségeket.

Egy halmozottan sérült gyerkőc élete Angliában

2011.12.11. 08:00 mereibinet

Játék - sensory house

Címkék: játék fejlesztés online játék sérült gyerek szenzoros fejlesztés

Ha hétvége, akkor játék. Mivel távol vagyunk, ezért online.

Következő nagy kedvenc - nem csak Zsombornak, de a bátyja is nagyon élvezi - a sensory house. Ebben a játékban berendezheted a "saját" házad minden szobáját, a kertet a saját ízlésed szerint. A berendezési tárgyak elhelyezése után meghallgathatod a különböző eszközök hangját, megnézheted a fényhatásokat, mozgásokat, stb.  De nemcsak berendezheted, hanem tanulhatsz is, pl. hogy milyen tevékenységeket lehet végezni a kertben tavasszal, ősszel, nyáron és télen. Vagy pl. milyen veszélyeket rejt a fürdőszoba. Természetesen az összes helyiségben van szenzoros rész. A mi kedvencünk a sensory room (szenzoros szoba), amit különböző témák szerint lehet berendezni: tenger, űr, stb.

Szemeket, füleket élesíteni, és tessék élvezkedni ;-))

sensory_house.jpg  http://www.sensoryworld.org/sensory_house.html

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cerebra.blog.hu/api/trackback/id/tr893452744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása