HTML

Cerebra

A Cerebra egy halmozottan sérült, agyi bénulással (cerebral palsy) diagnosztizált gyerkőc életét mutatja be, akinek a szülője úgy döntött, hogy Angliában próbálják meg kiaknázni a kisfiúban rejlő lehetőségeket.

Egy halmozottan sérült gyerkőc élete Angliában

2012.10.25. 15:59 mereibinet

A hét sztárja

Címkék: hétköznapok spéci iskola

Jubilálunk! Ugyanis egy évvel ezelőtt kezdte Zsombor az iskolát Angliában. Repül az idő... és ez alatt az idő alatt Zsombor önbizalma fejlődött a leginkább. Akárhányszor megdicsérem, hogy "ügyes vagy!", ő rögtön bólogat, és a saját kis igenjével (hmmgen) helyesel.

Az iskolában viszont tényleg mindent megdicsérnek:

  • Szépen ülsz!
  • Türelmesen vársz!
  • Ügyesen leültél/felálltál!
  • Tisztán eszel/iszol!
  • Jól figyelsz!
  • Szépen hallgatod a zenét! stb.

És sorolhatnám. Tényleg minden kis pozitív megnyilvánulásra jut egy dicséret!

A múlt héten viszont Zsomborom megkapta a legnagyobb elismerést, amit az iskolájában kiosztanak. Ő lett a "Star of the week!" (A hét sztárja). Ezt azzal érdemelte ki, hogy nagyon sok új tevékenységet ki- és megpróbált elvégezni az osztályban. A kölköt ünnepelték az osztályban, én pedig kaptam egy "levelet", amiben az igazgató tájékoztat a fiam ügyességéről. Íme a levél:

018 (580x800).jpg

Büszke vagyok rá nagyon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cerebra.blog.hu/api/trackback/id/tr534869810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása