HTML

Cerebra

A Cerebra egy halmozottan sérült, agyi bénulással (cerebral palsy) diagnosztizált gyerkőc életét mutatja be, akinek a szülője úgy döntött, hogy Angliában próbálják meg kiaknázni a kisfiúban rejlő lehetőségeket.

Egy halmozottan sérült gyerkőc élete Angliában

2011.12.24. 13:56 mereibinet

Karácsony - játék

Címkék: játék online játék sérült gyerek szem kéz koordináció

Egy kis elfoglaltság a kölköknek! Addig mi tudunk sütni-főznii, díszíteni vagy csak lazítani egy picit. Ez egy ajándék kicsomagolós játék, rá kell klikkelni az ajándékra, hogy meglássuk, mi van benne. Lehet játszani egérrel vagy "Switch"-csel (ez egy egyszerűsített egér: nagy, kerek gomb, amit teljes tenyérrel is lehet tologatni, és a közepén van az egér "jobb" gombja, amit lehet ütni is klikkelés címszóval). A játék elején ki kell választani, hogy mivel játszik az ember, és hogy hány csomagot szeretne kibontani. Egyszerűbb a játék, ha a switch vagy spacebar (szóköz billentyű) lehetőséget választjuk, mert akkor csak a szóközt kell nyomogatni, és úgy bontódnak fel a csomagok. Ügyesebbek természetesen egérrel is elkezdhetik! :)

Ez az oldal regisztrálós, de semmi más infot nem kér, csak egy email címet, meg egy jelszót. Jó csomagolást! Valamint mindenkinek boldog, békés ünnepeket! :))

 

http://www.helpkidzlearn.com/games/xmas_presents.html

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cerebra.blog.hu/api/trackback/id/tr813475688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása