HTML

Cerebra

A Cerebra egy halmozottan sérült, agyi bénulással (cerebral palsy) diagnosztizált gyerkőc életét mutatja be, akinek a szülője úgy döntött, hogy Angliában próbálják meg kiaknázni a kisfiúban rejlő lehetőségeket.

Egy halmozottan sérült gyerkőc élete Angliában

2012.02.28. 10:51 mereibinet

Aggódás

Címkék: hétköznapok szobatisztaság

Tegnap Zsomborom miután megérkezett az iskolából, egyből rávetődött a bilire. Ezt tessék nyugodtan szó szerint venni :) Majd átöltözés, uzsonnázás után elővettem az üzenőfüzetét, amiben üzengetünk egymásnak a pedagógusok meg én.  A táblázat alatt két bejegyzés van: egy szokásos, hogy kirándultak a szomszéd város parkjába, Zsombor nagyon élvezte, délután pedig a szenzoros szobában volt a gyerekemnek foglalkozás. Ezt is imádta - persze mindent nagyon szeret, ami csillog, villog, világít. Ha még közben mozog is, akkor az az élevezetek netovábbja. Aztán volt egy ceruzás bejegyzés, hogy Zsombor sokat ivott tegnap, de a  pelenkája száraz maradt - az üzenetből kisütött a kétségbeesés, hogy valami nagyon nem stimmel a gyerekkel.... Ma reggel visszaküldtem az üzenőt, és megnyugtattam Holly tanárnénit, hogy ne aggódjon, szerintem csak nem akart pisis lenni a gyerek, és leírtam neki a délutáni bilizést. Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy előbb-utóbb pisitiszta lesz a gyerek? Kíváncsi vagyok a mai fejleményekre...

Egy szolgálati közlemény: a Facebook-on elindult a Cerebra oldal. Akinek tetszenek az írások, nyugodtan lehet ott is "like"-olni :) meg aktívan kommentelni. Írjátok privátban, hogy olvassátok a blogot, de így egy kicsit olyan érzés, mintha a levegőbe beszélnék... magamban. Magában pedig ki beszél? Tessék nyugodtan hozzászólni! Kíváncsi vagyok rátok, a véleményetekre pl. hogy otthon mi a helyzet, volt osztálytársakkal mi történik, ti hogyan látjátok a dolgokat, stb. Szeretettel várok minden hozzászólót :)

http://www.facebook.com/pages/Cerebra/335759673128711

 

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cerebra.blog.hu/api/trackback/id/tr604219580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ArtmüllerÁgnes · http://artmuller.hu 2012.02.28. 22:58:36

Ha nem ingem, ne vegyem magamra, ugye? Csak mert én állandóan belebeszélek mindenbe. :D

mereibinet 2012.02.29. 10:33:32

@ArtmüllerÁgnes: És ez pont így a jó :) Nagyon örülök a belebeszéléseidnek ;)

OOmnia 2012.02.29. 17:31:01

Dehogy beszélsz a levegőbe, olvassuk rendszeresen :)
Csak nem vagyok egy nagy kommentelő.

De ha már itt vagyunk: Jaj, de jó, hogy beletalál a bilibe, meg ilyen figyelmes tanerőitek vannak! Örülünk veletek, meg szorítunk, hogy jól érezzétek magatokat továbbra is.

mereibinet 2012.02.29. 22:46:56

@OOmnia: Így már sokkal jobb érzés :)A tanárok pedig fantasztikusak. Itt ez a természetes, hogy tényleg mindent megtesznek a gyerekért. Másik oldalról viszont eredményeket kell produkálniuk, mert félévente felülvizsgálják a gyerekeket, új célokat tűznek ki nekik a következő 6 hónapra, és ha valamelyik gyereknél nincs számottevő fejlődés, akkor kőkeményen kérdőre vonják a tanarakat.
süti beállítások módosítása