HTML

Cerebra

A Cerebra egy halmozottan sérült, agyi bénulással (cerebral palsy) diagnosztizált gyerkőc életét mutatja be, akinek a szülője úgy döntött, hogy Angliában próbálják meg kiaknázni a kisfiúban rejlő lehetőségeket.

Egy halmozottan sérült gyerkőc élete Angliában

2012.03.05. 13:43 mereibinet

Igazi vad só

Címkék: állatok szenzoros fejlesztés

Szombaton Zsombornak ismét Orchard (gyümölcsösker) Club-ja volt. Hogy pontosan mi is ez, arról ebben a bejegyzésben olvashattok. A mostani alkalom címe az "Egy igazi vad nap" volt. Ez azt jelentette, hogy most nem mentek sehová, viszont az egész házat "átalakították" dzsungellé, liánokkal, vadállatokkal. Hatalmas plüss oroszlánnal (amit Benedgúz is alig bírt el), mű állatokkal, fénykép vetítéssel...Az igazi attrackió pedig az volt, hogy délután a "Really wild show" (igazi vad só) nagysikerű gyerekműsor "szereplői" közül látogattak néhányan a klubba. A Really wild show egy gyerekműsor, amiben az élővilágot mutatják/mutatták be a gyerekeknek, nem szokványos módon. Így Zsomborék is testközelből tapasztalhatták meg, milyen az, amikor madárpók, egyéb fajta pók, illetve gyíkok mászkálnak rajtuk. Jó kis szenzoros fejlesztés :)

really wild show.jpg

Délután, amikor mentem Zsomborért, Luana azzal fogadott, hogy fantasztikus napja volt a gyereknek. Hatalmas mosoly ült az arcán egész nap. Természetesen ennyi élmény között a bilireszoktatás volt Zsomborom legkisebb gondja, így abszulte semmit nem produkált a bilibe. Viszont nagyon élvezte, amikor az ízeltlábúak, hüllők, stb. mászkáltak rajta, élvezte a csiklandós érzést. Én igazi aggódó szülő lévén megkérdeztem, hogy szegény állatok túlélték-e Zsomborom közelségét? Tudni kell ugyanis Zsomborról, hogy imádja az állatokat. Ezt viszont úgy fejezi ki, hogy nagyon erősen megszorítja őket, ott, ahol éri. Magyarországon is volt egy cicánk, aki rendesen kapta a kiképzést. De érdekes módon, amikor látta, hogy Zsombor közeledik, behúzta fülét-farkát - pontosan tudta a macsek, hogy mi következik -, de mégsem szaladt el. Megadóan tűrte a sorsát, hogy majd' belehal a nagy szeretetbe. Íme egy fénykép a szeretetről... Kérlek, senki ne jelentsen fel minket állatkínzásért, a macseknak minden lehetősége megvolt, hogy elszaladjon...

087 (640x480).jpg

Gondolom, nem volt ez másként a pókokkal sem... azonban a gondozók megnyugtattak, hogy mindegyik állat ép és egészséges, ne aggódjak. Fényképeket majd csak később kapunk, így azokat most nem tudok prezentálni. De talán, majd egyszer bepótolom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cerebra.blog.hu/api/trackback/id/tr944290363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása