HTML

Cerebra

A Cerebra egy halmozottan sérült, agyi bénulással (cerebral palsy) diagnosztizált gyerkőc életét mutatja be, akinek a szülője úgy döntött, hogy Angliában próbálják meg kiaknázni a kisfiúban rejlő lehetőségeket.

Egy halmozottan sérült gyerkőc élete Angliában

2012.03.31. 07:40 mereibinet

Hétvége játék

Címkék: játék szenzoros fejlesztés szem kéz koordináció

Bár nagyon nyárias az idő (itt legalábbis), azért még belefér egy kis benti játék. Vagy esetleg, ha esne az eső... Ebben a játékban a legalapvetőbb egérmozgatást lehet gyakorolni nagyon látványos módon. A zenét lehet választani, vagy ki is lehet kapcsolni. A hátrány, hogy regisztrálós oldalon van, és néha hírlevelet is küldenek, de arról le lehet iratkozni.

Amint az a cimkékben is látszik, ez a játék fejleszti a szem-kéz koordinációt, és mivel nagyon színes és zene is van hozzá, így szenzoros fejlesztésre is  alkalmas. Jó egerészést! :)

egérmozgatás.gif

http://www.helpkidzlearn.com/creative/mouse_movements.html

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cerebra.blog.hu/api/trackback/id/tr324343187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása