HTML

Cerebra

A Cerebra egy halmozottan sérült, agyi bénulással (cerebral palsy) diagnosztizált gyerkőc életét mutatja be, akinek a szülője úgy döntött, hogy Angliában próbálják meg kiaknázni a kisfiúban rejlő lehetőségeket.

Egy halmozottan sérült gyerkőc élete Angliában

2012.10.12. 12:11 mereibinet

Átalakulás

Hosszú idő telt el az utolsó bejegyzésem óta. Eredetileg úgy gondoltam, nem is írok többet. Talán túl sokat adtam ki magunkból, túl őszintén mutattam be a kinti életünket, és ez sok irigy embert arra indított, hogy támadjon. Ki így, ki úgy támadott. Elsősorban erköcsileg bántottak emberek, de volt olyan is, aki anyagi kárt okozott. Ezek miatt nem volt kedvem írni az elmúlt hónapokban. Nem is akartam kitárulkozni. Vajon hol van a határa annak, amikor még csak nekem akarnak ártani emberek, és hol jön el az, amikor már a gyerekeimet is célba veszik? Ezért  rá sem néztem a blog oldalra, hogy van-e egyáltalán látogató, olvassa-e valaki.

Aztán a héten gondoltam egyet, és megnéztem az oldal statisztikáit. A számok azt mutatták, hogy még most is vannak látogatók, és elsősorban azokat a bejegyzéseket olvassák, amik közérdekű információkat tartalmaznak. Így született meg az ötlet, hogy nem szűnik meg a Cerebra blog önvédelem miatt, hanem csak átalakul. Mostantól olyan információkat fog tartalmazni a blog, amiket otthon - értsd Magyarországon - én nem találtam, olyan kérdéseket boncolgatok majd, amiben otthon nem tudtak segíteni. Elsősorban itteni szakemberek írásait, tanácsait fordítom le, esetleg kiegészítve saját tapasztalatokkal.

Persze biztos nem tudom majd megállni, hogy leírjam, amikor valami nagy eredményt érünk el, de elsősroban hasznos információs oldallá alakulunk. Így minimalizálom a támadási felületet, és maximalizálom a hasznosságot (remélhetőleg).

És, mint ahogy a természetben, úgy lesz itt is a hernyóból egy igazi Cerebral Palsy pillangó:

  cerebral_palsy_butterfly.jpgbutterfly átalakulás.jpg

Remélem, így is tetszeni fog a blog! Jó olvasást! :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cerebra.blog.hu/api/trackback/id/tr204834583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ookma 2014.11.02. 09:56:19

Nekem sokat segített a blogod. És nem csak a hogyan lépjünk le Angliába egy sérült gyerkőccel rész, mégha ezért is akadtam rád.

mereibinet 2014.11.02. 09:59:16

@ookma: Örülök, hogy találtál hasznos dolgokat. :)
süti beállítások módosítása