HTML

Cerebra

A Cerebra egy halmozottan sérült, agyi bénulással (cerebral palsy) diagnosztizált gyerkőc életét mutatja be, akinek a szülője úgy döntött, hogy Angliában próbálják meg kiaknázni a kisfiúban rejlő lehetőségeket.

Egy halmozottan sérült gyerkőc élete Angliában

2012.01.14. 07:03 mereibinet

Talán eltűnök hirtelen

Címkék: költözés szabadidő hétköznapok türelem

A héten bizony kevéssé voltam aktív. Ennek az oka, hogy lakásügyben szaladgáltam, most éppen költözünk. A bérelt lakás átka utolért minket: eladták a fejünk fölül. Bár azt mondta az új tulaj, hogy maradhatunk, de akkor is ki kell pakolnunk mindent egy napra, amíg átveszi a tulajdonát. Hát, gondoltam, annyira nem buli ez a lakás, hogy mindenáron itt akarjunk maradni, így nyakamba vettem az ingatlanügynökségeket, és irány a lakáskeresés. Természetesen ez nálunk nem egyszerű mutatvány, mert földszinti, lehetőleg lépcső mentes lakás angliában kisebbfajta csodának számít. Bár az utolsó pillanatban, de sikerült találni egy minden elvárásunknak többé-kevésbé megfelelő alkalmatosságot, aminek még egy kis saját kertje is van.

Természetesen hátrányok itt is vannak. Most a legnagyobb gond, hogy újépítésű a lakás - no ez annyira nem duzzogni való. Ez az internet átkötésénél jelent gondot. A jelenlegi lakásba az internet bekötése úgy történt, hogy megrendeltem a netet, postán elküldték a modemet, drótokat, stb. távolról pedig aktiválták a vonalat. Majd plug-and-play módon már hasított is a net. Nos, új lakásnál ez nem ilyen egyszerű. Ki kell jönniük a mérnököknek, bevizsgálni, bekötni, és még nem tudom, micsodát csinálni. Persze leghamarabb csak február elején érnek oda. Szóval addig net nélkül leszünk. Hát elképzelni is nehéz. Szerintem heveny elvonási tünetek lesznek mind nálam, mind a kölyköknél. Hogy éljük ezt túl?

Bár az is lehet, hogy így látjuk majd a dolgot:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cerebra.blog.hu/api/trackback/id/tr503544622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása