HTML

Cerebra

A Cerebra egy halmozottan sérült, agyi bénulással (cerebral palsy) diagnosztizált gyerkőc életét mutatja be, akinek a szülője úgy döntött, hogy Angliában próbálják meg kiaknázni a kisfiúban rejlő lehetőségeket.

Egy halmozottan sérült gyerkőc élete Angliában

2012.01.08. 09:56 mereibinet

Vasárnap: játék

Címkék: játék szabadidő fejlesztés online játék szenzoros fejlesztés szem kéz koordináció

Egy dolgos hét után ismét egy kis kikapcsolódás :) A legkedveltebb játék az eddig ajánlottak közöl a Teletubbies színes figurás kukucskálós játék volt. Zsombornak is és nektek is ez tetszett a legjobban. Ezért most egy újabb, téli Teletubbies játékot ajánlok: "szánkózás" bár szánkó nélkül.

A játék lényege, hogy (hátsó fertájon) csúszás közben ki kell kerülni a "szembejövő" akadályokat. Ehhez a jobb és bal nyilakat kell nyomkodni. A játék elején válaszd ki a kedvenc Teletubbies figurádat, majd a nehézségi szintet: easy - könnyű, difficult - nehéz. Majd indulhat a csúszás. Kiválóan fejleszti a szem-kéz koordinációt, emellett látásfejlesztőnek is jó a nagyon élénk színek miatt. Jó csúszkálást!

http://www.bbc.co.uk/cbeebies/christmas/games/christmas-slidingdownthehill/

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cerebra.blog.hu/api/trackback/id/tr933528055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása