HTML

Cerebra

A Cerebra egy halmozottan sérült, agyi bénulással (cerebral palsy) diagnosztizált gyerkőc életét mutatja be, akinek a szülője úgy döntött, hogy Angliában próbálják meg kiaknázni a kisfiúban rejlő lehetőségeket.

Egy halmozottan sérült gyerkőc élete Angliában

2012.03.19. 14:39 mereibinet

Anyák napja

Címkék: kreatív ünnep

Nem, nem keverem a hónapokat, és nem is akarom ennyire előrehozni a májusban esedékes anyák napját, csak ebben az országban (értsd: Anglia) most hétvégén, március 18-án ünneplik az anyák napját. Virágban nincs hiány: az útszélen, erdőkben tömegesen nyílik a nárcisz. Gyönyörűek, nagyok, illatosak - otthon a kertünkben sem volt ilyen szép. A hóvirág már régen elvirított...

Az ünnep alkalmából Zsomborék a szombati klubban üdvözlő kártyát készítettek (a mellett, hogy talpig zöldben voltak, mert 17-én viszont Szent Patrik nap van, így az írek ünnepén mindenki zöldben virított). Nagyon ötletes: a kártyán virágcsokor van. Úgy festették meg, hogy a virágcsokor "szára", az Zsombor tenyere. Zöld festékbe beletenyereltették a gyerkőcöt, majd rátenyereltették a papírra. Maga a virág rész pedig szivacs festéssel készült. Hogy még szebb legyen, az egészet bekenték ragasztóval, és csillámport szórtak rá. Természetesen gyermekem alá is írta a művét :)). A végeredmény pedig így néz ki:

011 (768x1024).jpgJa, és virág is járt hozzá, az van a kártya mögötti vázában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cerebra.blog.hu/api/trackback/id/tr874325880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása